De beste schoolleiders in het basisonderwijs

Leidinggevende kwaliteiten, affiniteit met het onderwijs en iemand met visie: een schoolleider is onmisbaar op elke basisschool.

Derec heeft altijd interessante vacatures voor schoolleiders in het basisonderwijs en zoekt graag de best mogelijke kandidaten voor deze uitdagende functie. Als echte onderwijsspecialist kennen wij basisscholen van binnen en buiten en gaan we voor de beste klik tussen school en kandidaat.

Vacature schoolleider basisonderwijs

Een goede schoolleider is het gezicht van de school, bewaakt de normen en waarden van de organisatie en opereert als mentor voor het team. Daarbij zorgt een daadkrachtige schoolleider op financieel en organisatorisch vlak voor een gezonde organisatie en heeft hij of zij duidelijke ideeën over de toekomst van het basisonderwijs. Precies: geen basisschool die zonder goede schoolleider kan. Ben jij diegene met deze leidinggevende kwaliteiten en zoek jij een vacature voor schoolleider in het basisonderwijs? Wij gaan graag met je in gesprek om te bespreken wat jouw wensen en ambities zijn voor een nieuwe baan.

Waarom Derec?

Bij Derec houden we het graag persoonlijk en kijken we verder dan cv’s. We beschikken over jarenlange ervaring binnen het onderwijs en hebben een breed kennisnetwerk opgebouwd. Hierdoor kunnen we de beste match maken op basis van jouw ambities wensen en profiel. Laat ons weten waar jij naar op zoek bent, wie weet hebben wij de perfecte vacature voor schoolleider basisonderwijs voor jou.