Onze werkwijze

Bij de Schoolleiders van Derec houden we van een persoonlijke aanpak. Een succesvolle bemiddeling begint met een kop koffie. We komen graag te weten wie je bent, wat je in het verleden gedaan hebt en misschien nog wel belangrijker: waar je heen wilt als (toekomstig) schoolleider.

Pas als we goed in kaart hebben wie jij bent en wat je wensen en ambities zijn, kunnen we aan de slag om de beste plek voor je te vinden. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Om de best passende functie voor jou te vinden, gaan onze onderwijsspecialisten gedegen en secuur te werk. Als we een goede functie hebben gevonden die past bij jouw eisen en wensen, lichten we je hier direct over in. Gedurende de gehele sollicitatieprocedure onderhouden we vervolgens nauw contact om op de hoogte te blijven van het proces.

Is er een contract getekend? Goed nieuws! Maar daar blijft ons werk niet bij. Bij Derec vinden we het belangrijk dat je met plezier naar je werk blíjft gaan. Daarom zijn we altijd bereikbaar, ook als het even niet zo lekker loopt. Daarbij bieden we geregeld cursussen en workshops aan om jezelf te blijven ontwikkelen.

Enthousiast geworden? Neem contact met ons op of schrijf je in.